Hoe ziet een reis eruit?

Of ga naar hoe reserveer ik?

De reis naar het Basecamp
1

Je reis begint natuurlijk met kiezen van jouw favoriete bestemming! Scrol door ons aanbod en check ook meteen even de beschikbaarheid in de door jou gewenste periode. Wordt het Portugal, Corsica of toch Zweeds Lapland?

2

Vind een fly & drive met een vlucht op een vliegveld vlakbij jouw Basecamp. Je bent vrij om je fly & drive te boeken waar je maar wilt.

3

Reis naar het vliegveld, check in met je (hand)bagage en vlieg naar je bestemming.

4

Nadat je geland bent, pik je je huurauto op en geniet van je een mooie autorit naar het Basecamp

Geniet van een heerlijke reise
1

Na je eerste comfortabele nacht op het Basecamp geniet je eerst van een heerlijk ontbijtje in de buitenlucht.

2

Vanaf nu ben je vrij om te kiezen waar je heen gaat. Blijf je op het Basecamp of ga je op rondreis met onze uitrusting in je kofferbak? Onze super-gebruiksvriendelijke uitrusting bevat onder andere een opblaasbare tent, die je in een mum van tijd opzet en afbreekt. Hierdoor heb je alle vrijheid en flexibiliteit om meerdere campings te bezoeken!

3

Met de speciale Geardropper-kaart met voorkeurscampings en de Klein en Fijn Kamperen-gids ben je er altijd zeker van dat je overnacht op de mooiste plekjes. Kies je ervoor om op het Basecamp te blijven, dan kun je ter plekke extra nachten bijboeken.

Laatste overnachting
1

Na een onvergetelijke reis keer je de dag voor vertrek terug op het Basecamp

2

Op het Basecamp zet je de uitrusting voor de laatste keer op

3

Droom nog even lekker weg bij al je belevenissen en bereid je in alle rust en comfort voor op je vertrek. Je hoeft de volgende dag alleen nog je bagage in je huurauto te leggen. Dat slaapt wel zo lekker!

Uitchecken
1

Op de laatste dag sta je relaxt op en rek je jezelf nog eens goed uit voordat je aan de terugreis begint. Natuurlijk mag het laatste ontbijtje voor je tent niet ontbreken!

2

Leg je (hand)bagage in de auto, ruim je afval op en loop op je gemak naar de receptie om uit te checken.

3

De slaapzakken en kussens mag je mee naar huis nemen of achterlaten. Laat je deze achter, dan doneren wij ze aan een goed doel!

4

Het enige wat jij hoeft te doen, is je eigen bagage en je afval opruimen. De complete kampeeruitrusting kun je met een gerust hart laten staan!

5

Nadat je uitgecheckt bent en afscheid genomen hebt van het Basecamp, reis je uitgerust naar het vliegveld of je volgende accommodatie.