Vrijheid Blijheid

Of ga naar Uitgestippelde rondreis

Reisvoorstel & reserveren
1

Je hebt gekozen voor een Vrijheid Blijheid reis via GEARDROPPER! Bekijk het aanbod van verschillende bestemmingen en vind de voor jou perfecte bestemming.

2

Heb je jouw perfecte bestemming gevonden? Vraag dan een reisvoorstel aan en vul hierbij alle nodige informatie in die je weet! Hoe nauwkeuriger je dit formulier invult hoe beter wij je kunnen helpen! Heb je al een idee hoe je naar de desbetreffende bestemming wil reizen? We denken graag met je mee wat betreft vliegtickets of andere vormen van vervoer.

3

Binnen 48 uur ontvang je van ons een reisvoorstel met de door jou ingevulde informatie.

4

Ga jij akkoord met dit reisvoorstel? Stuur ons een akkoord! Zo niet? Geef aan wat je graag wil veranderen en wij passen dat aan voor je!

5

Ben je akkoord gegaan met ons reisvoorstel? Dan kan de voorpret beginnen!

6

Ruim voor je reis ontvang je in je mail de nodige informatie voor een onvergetelijke reis met onder andere de informatie over onze gear.

7

Laat de voorpret beginnen!

Start van je rondreis
1

Pak je koffers, meld je op het vliegveld en begin aan een onvergetelijke reis.

2

Bij aankomst is je tent al opgezet en staat je kampeeruitrusting voor je klaar.

3

Relax, ontdek en geniet!

Geniet van een heerlijke rondreis
1

Na je eerste comfortabele nacht op het Basecamp geniet je eerst van een heerlijk ontbijtje in de buitenlucht.

2

Ga op zoek naar de mooiste plekken in de buurt, op de Geardropper kaart vind je de mooiste en beste highlights uit de regio zodat jullie een ideale route kunnen uitstippelen.

3

Na je eerste nacht ben je vrij om te kiezen waar je heen gaat. Blijf je op het Basecamp of ga je op rondreis met onze uitrusting in je kofferbak? Onze super-gebruiksvriendelijke uitrusting bevat onder andere een opblaasbare tent, die je in een mum van tijd opzet en afbreekt. Hierdoor heb je alle vrijheid en flexibiliteit om meerdere campings te bezoeken!

4

Met de speciale Geardropper-kaart met voorkeurscampings ben je er altijd zeker van dat je overnacht op de mooiste plekjes. Kies je ervoor om op het Basecamp te blijven, dan kun je ter plekke extra nachten bijboeken. Ga op pad waar je heen wil en vul ter plaatse jouw ideale reis in!

Laatste overnachting op Basecamp
1

De laatste overnachting van jouw reis slaap je wederom op het Basecamp van jouw keuze, je wordt hier uiteraard weer verwelkomt door de eigenaren van het Basecamp.

2

Geniet van je laatste avond op het Basecamp en wellicht ook de laatste avond van je vakantie!

Uitchecken
1

Op de laatste dag sta je relaxt op en rek je jezelf nog eens goed uit voordat je aan de terugreis begint. Natuurlijk mag het laatste ontbijtje voor je tent niet ontbreken!

2

Leg je (hand)bagage in de auto, ruim je afval op en loop op je gemak naar de receptie om uit te checken.

3

De slaapzakken en kussens mag je mee naar huis nemen of achterlaten. Laat je deze achter, dan doneren wij ze aan een goed doel!

4

Het enige wat jij hoeft te doen, is je eigen bagage en je afval opruimen. De complete kampeeruitrusting kun je met een gerust hart laten staan!

5

Nadat je uitgecheckt bent en afscheid genomen hebt van het Basecamp, reis je uitgerust naar het vliegveld.