Hoe reserveer ik?

Of ga naar hoe ziet een reis eruit?

Selecteer een Basecamp
1

Kies jouw favoriete Basecamp uit het aanbod op deze website. Wordt het Portugal, Corsica of toch Zweeds Lapland?

2

Check ook de beschikbaarheid in de door jou gewenste periode.

Vind een Fly & Drive
1

Vind een fly & drive-aanbod met een vlucht op een vliegveld vlakbij jouw Basecamp. Bij ieder Basecamp hebben we de dichtstbijzijnde luchthavens voor je op een rij gezet.

2

Boek je vliegtickets zo ver mogelijk van tevoren; naarmate er minder plaatsen over zijn in het vliegtuig, worden tickets steeds duurder.

3

Gebruik vergelijkingswebsites en zoek altijd in de ‘Incognito’-weergave. Je cookies worden dan niet onthouden en dat scheelt je in de kosten van je tickets.

4

Zoek niet alleen retourvluchten, maar ook enkele vluchten.

5

Wees creatief met je aankomst- en vertrekluchthaven; soms kan het veel geld schelen als je vanaf een andere luchthaven terug vliegt dan je aangekomen bent.

6

Je bent vrij om de fly & drive van jouw keuze te boeken.

Reserveer
1

Reserveer je Geardropper-reis via deze website. Wij adviseren je om dit op dezelfde dag te doen als het boeken van je fly & drive

2

Ga naar de webpagina van jouw favoriete Basecamp op deze site. Kies het aantal personen, het aantal nachten en je incheckdatum.

3

Binnen 24 uur ontvang je een reserveringsbevestiging met gedetailleerde reisinformatie en een checklist.

4

In de reserveringsbevestiging staat daarnaast het verzoek om je reissom te betalen, inclusief een betaallink. Direct na de betaling ontvang je instructies over het betalen van de borg van €200,-.

5

Ruim voor je reis ontvang je in je mail de kaart met onze voorkeurscampings en een code waarmee je de Klein en Fijn Kamperen-gids gratis thuis kunt laten bezorgen.

6

Ook ontvang je een mail met de (video)handleiding voor de gear. Hierin vind je alle instructies voor het gebruik van je uitrusting.

7

De voorpret kan beginnen!

Geniet zorgeloos van een overgetelijke reise
1

Pak je koffers, meld je op het vliegveld en begin aan een onvergetelijke reis.

2

Bij aankomst is je tent al opgezet en staat je kampeeruitrusting voor je klaar.

3

Relax, ontdek en geniet!