Zullen we de handen ineen slaan?

Samen spelen we in op een nieuwe generatie kampeerders!

Breid je aanbod eenvoudig uit met unieke kampeerreizen op locatie

Als reisorganisatie probeer je klanten een zo compleet mogelijke reis te bieden. Betrouwbare partners en nieuwe ontwikkelingen in de markt zijn daarbij essentieel. Geardropper biedt een volledig nieuw concept: een formule waarmee je je reisaanbod moeiteloos uit kunt breiden naar de branche van actieve kampeervakanties. Een totaaloplossing, inclusief huur van een complete kampeeruitrusting op locatie, een betrouwbare uitvalsbasis voor de gast (Basecamp) en een breed scala aan extra services en zekerheden. Was het voorheen ingewikkeld om een vliegvakantie te combineren met een kampeer-rondreis, met Geardropper is dat nu super-eenvoudig!

Hoe werkt het?

Geardropper: Totaaloplossing voor actieve kampeervakanties!

De beste gear

Een zorgeloze kampeerreis begint met… de juiste gear! Compleet, hygiënisch en comfortabel.

Bekijk
Inclusief eerste en laatste overnachting

Het start- en eindpunt van iedere Geardropper-reis: een overnachting op het Basecamp.

Bekijk
Service & garanties

Bij Geardropper zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je reis. Hoe? Zo!

Bekijk
Kaart + gids

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig! Zeker niet met onze kaart en gids.

Bekijk

Onze visie

Bij Geardropper zijn we ervan overtuigd dat het goed is voor mensen om regelmatig in een natuurlijke omgeving te verblijven. Een omgeving waarin ze vrij zijn, veiligheid ervaren en omringd worden door oprechte gastvrijheid. Daarom bieden wij onze klanten alles voor de ultieme kampeerervaring: een volledige (huur)kampeeruitrusting, een betrouwbare uitvalsbasis, geselecteerde (natuur)campings en een breed scala aan services. Overal in Europa. Binnen onze totaaloplossing gaan comfort, gemak en veiligheid hand in hand met natuurbeleving en ultieme vrijheid. Bovendien gaan ook vliegen en kamperen bij Geardropper moeiteloos samen!

Waarom Geardropper opnemen in je aanbod?

Met Geardropper bied je unieke kampeerreizen aan, zonder dat je daar zelf de mankracht en uitrusting voor hoeft aan te schaffen. Wij zorgen voor de juiste mensen en middelen op locatie, zodat je je daar als reisorganisatie niet mee bezig hoeft te houden. Onze formule is als reiscomponent eenvoudig te integreren in het al bestaande aanbod van (onder andere) vliegreizen, huurauto’s, verzekeringen en het activiteitenaanbod. Op die manier kun je kampeer-rondreizen eenvoudig in pakketvorm aanbieden. Daarnaast bieden we vanuit Geardropper ondersteuning op allerlei verschillende gebieden. Bijvoorbeeld via onze Basecamps op locatie, die altijd bereikbaar zijn en klaar staan voor onze kampeerders. Zullen we de handen ineen slaan?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina of mail naar info@geardropper.com.