Doe jij mee? Word Basecamp!

Maak kennis met een nieuw concept in de kampeerwereld: Geardropper

Word ‘Basecamp’ van Geardropper en speel in op een nieuwe generatie kampeerders!

Bij Geardropper zijn we ervan overtuigd dat het goed is voor mensen om regelmatig in een natuurlijke omgeving te verblijven. Een omgeving waarin ze vrij zijn, veiligheid ervaren en omringd worden door oprechte gastvrijheid. Daarom bieden wij onze klanten alles voor de ultieme kampeerervaring: een volledige (huur)kampeeruitrusting, een betrouwbare uitvalsbasis, geselecteerde (natuur)campings en een breed scala aan services. Overal in Europa. Binnen onze totaaloplossing gaan comfort, gemak en veiligheid hand in hand met natuurbeleving en ultieme vrijheid. Bovendien gaan ook vliegen en kamperen bij Geardropper moeiteloos samen!

Hoe werkt het?

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig!

De beste gear

Een zorgeloze kampeerreis begint met… de juiste gear! Compleet, hygiënisch en comfortabel.

Bekijk
Inclusief eerste en laatste overnachting

Het start- en eindpunt van iedere Geardropper-reis: een overnachting op het Basecamp.

Bekijk
Service & garanties

Bij Geardropper zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je reis. Hoe? Zo!

Bekijk
Kaart + gids

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig! Zeker niet met onze kaart en gids.

Bekijk

Doe je mee?

Wil jij deel uitmaken van een nieuw concept in de kampeerbranche? Inspelen op een nieuwe generatie kampeerders? Wij zoeken campings die ‘Basecamp’ willen worden! Enthousiaste ondernemers die samen met ons willen inspringen op de veranderende behoeftes in de markt. Als Basecamp vorm je een vertrouwde uitvalsbasis voor onze klanten. Een pleisterplaats en een vraagbaak. Je maakt deel uit van het Geardropper-netwerk: een netwerk van kleinschalige campings waar eenvoud, gastvrijheid en natuurbeleving centraal staan.

Waarom Basecamp worden?

Als Basecamp van Geardropper haal je via onze formule meer gasten binnen op je camping. Uiteraard ontvang je hiervoor een marktconforme vergoeding, evenals voor de werkzaamheden die je als Basecamp hebt. Daarnaast kun je de Geardropper-gasten extra overnachtingen aanbieden als aanvulling op de (inbegrepen) eerste en laatste nacht. De Geardropper-formule zorgt bovendien voor een prettige sfeer op de camping: meer gasten buiten het hoogseizoen, een jonger publiek en meer tenten op het terrein. Als Basecamp ben je uiteraard vrij om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de ervaring van je Geardropper-gasten op je camping. Zo creëer je nóg meer gastvrijheid en beleving!

Vanzelfsprekend ondersteunen wij je waar het kan. Zo beschik je altijd over een gedetailleerd handboek met instructies, eenvoudige (digitale) formulieren en oplossingen in het geval van calamiteiten. Ook wordt je camping gratis onder de aandacht van je doelgroep gebracht via (onder andere) onze website, reisaanbieders en influencers, waarbij we zorgen voor kwalitatief goede content.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@geardropper.com of +31 85 060 62 33. Wij maken graag kennis met je!