Onderwerpen

Kan ik nu boeken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, natuurlijk. Onze accommodatie en campings bevinden zich in de natuur, weg van de massa, en juist nu kan het fijn zijn om er er op uit te gaan. Om het verblijf in onze accommodaties nog veiliger te maken bieden wij een contactloos verblijf aan en zijn wij extra alert op hygiëne. Dit betekent dat je tijdens jouw verblijf met niemand in contact hoeft te komen en veilig op vakantie kunt.

Kan mijn boeking doorgaan?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Alle boekingen kunnen vooralsnog gewoon doorgaan, tenzij je accommodatie of rondreis in een gebied is dat een reisverbod heeft gekregen. Controleer bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor jouw bestemming.

Kan ik kosteloos omboeken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dit kan in geval van reisbeperkingen of positieve test. Zolang onze beschikbaarheid het toelaat werken we hier altijd aan mee. Let hierbij wel op dat de annuleringsvoorwaarden van de originele boekingsdata blijven gelden, ook als de boeking is verplaatst.

Hoe kan ik annuleren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Neem in dat geval eerst contact met ons op per mail of telefoon en wij zullen de opties met je bespreken. Als het om wat voor reden niet mogelijk is om de boeking te verplaatsen of om te zetten naar een andere bestemming dan dient de annulering van de reservering altijd schriftelijk aan ons bevestigd te worden. De datum van ontvangst van de schriftelijke annulering door Geardropper geldt als annuleringsdatum.

Krijg ik mijn geld terug?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Kun je niet op vakantie vanwege reisbeperkingen of een positieve test? Dan gaan we altijd eerst in overleg met jou bekijken of we de boeking kunnen verplaatsen naar een andere datum in hetzelfde jaar. Lukt dit niet, en ben je vanwege de situatie rondom covid-19, genoodzaakt om de boeking te annuleren? Dan ontvang je van ons een voucher van 100% van de boekingswaarde. Deze voucher dient verzilverd te worden voor 01-05-2022 en kan ingezet op ons complete reisaanbod met een vertrekdatum tot 01-01-2023.

Waarom niet altijd geld terug?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Omdat er dan een situatie kan ontstaan waarbij we het risico lopen om te vallen. Dit willen we ten alle tijden tijden zien te voorkomen ter bescherming van onszelf en onze reizigers.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie in tijden van Covid-19?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

Je dient annulering van de reservering schriftelijk aan ons kenbaar te maken. De datum van ontvangst van de schriftelijke annulering door Geardropper geldt als annuleringsdatum.

 • Kosteloos annuleren door afnemer is niet mogelijk tenzij anders overeengekomen.
 • Bij annulering tot 31 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 75% van het totale reserveringsbedrag (exclusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 30 tot 14 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 50% van het totale reserveringsbedrag (exclusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 14 tot 3 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 25% van het totale reserveringsbedrag (exlusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 3 dagen of korter voor aanvang van de reserveringsperiode, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Kan ik op vakantie bij positieve test?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In geval jij of je reisgenoten 14 dagen of minder voorafgaand aan de aanvangsdatum van je vakantie positief getest wordt op corona dan is ons dringende advies om thuis te blijven en je vakantie om te boeken! Mocht omboeken niet mogelijk zijn dan verstrekken we een voucher van 100% van de boekingswaarde. Deze voucher dient verzilverd te worden voor 01-05-2022 en is geldig tot boekingsperiode 01-01-2023. In geval van een positieve test kan het zijn dat we je vragen je testbewijs door te sturen, zodat wij de annulering kunnen verantwoorden naar de campings.

Zijn jullie accommodaties gegarandeerd schoon en gereinigd?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, hygiëne heeft altijd onze volledige aandacht en we staan altijd garant voor een schone accommodatie! Onze tenten worden door de campings en Basecamps na ieder gebruik uitvoerig schoongemaakt. Daarnaast worden de bed covers verschoond en krijg je als gasten altijd een hygiëne kit met o.a. afwasmiddel + borstel, vuilniszak, theedoek en dweil. We kunnen het onszelf niet voorstellen, maar mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden mee bent geef het dan direct aan bij de receptie van de camping en aan ons door te mailen naar info@geardropper.com

Is Geardropper ook geschikt voor onervaren kampeerders?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Absoluut! Met onze concepten willen kamperen toegankelijk maken voor onervaren kampeerder en gemakkelijker maken voor bestaande kampeerders. Wil je kamperen eens uitproberen of het bijvoorbeeld weer oppakken als gezin of stel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Is Geardropper ook geschikt voor eenoudergezinnen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, veel alleenstaande ouders hebben bij ons een vakantie geboekt, omdat ze graag kamperen met hun kinderen, maar geen zin hebben in teveel gedoe. Wij zorgen dat overal aan is gedacht en je accommodatie opgezet voor je klaar staat. Mocht je twijfelen of wij de vakantie hebben die je alleenstaande ouder graag wil? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat is het verschil tussen Glamping+ en Glamping Basic?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Het verschil zit hem in de voorzieningen van de camping. Zo hebben campings met het Glamping+ label meer en/of betere voorzieningen.

Zijn jullie Glampings ook geschikt voor baby's en peuters?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, onze Glampings zijn uitermate geschikt voor een kampeervakantie met baby of peuter. Je kan zelfs een babybedje en kinderstoel bijboeken. De slaapcabines in onze tenten worden gescheiden door tentdoek dat je eenvoudig open kan ritsen als je even een kijkje wil nemen bij je kinderen of als je liever met z'n alleen in één ruimte slaapt.

Zijn vriendengroepen welkom?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wil je met je vriendengroep verblijven in een van onze accommodaties? Dan kun je via info@geardropper.com een aanvraag plaatsen en dan zullen wij contact met je opnemen.

Wat is Glamping en wat kan ik verwachten bij Geardropper?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘Glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer of accommodatie. Twijfel je of kamperen iets voor jou is of vind je het spannend om weer te gaan kamperen nu je (jonge) kids hebt? Dan ben je aan het juiste adres! Bij ons boek je een betaalbare Glamping vakantie waarmee je jouw kinderen het fijne kampeergevoel mee kan geven zoals het bedoeld is. Oftewel, samen buiten zijn, sfeervol overnachten, koken bij je tent en alles wat de charme rondom kamperen zo leuk maakt. Als je bij ons een Glamping boekt dan slaap je gegarandeerd in een goed verzorgde, complete accommodatie met hoog slaapcomfort. Wij geloven echter niet dat meer luxe per definitie beter is, omdat dit juist afbreuk doet aan het nostalgische 'back-to-basic' kampeergevoel! Onze Glampings zijn dan ook bedoeld voor mensen die houden van het buitenleven en niet voor ‘luxe-paarden’’ die bij voorkeur liever in een hotel of vakantiepark verblijven.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan! In dit geval ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte + brochure per mail. Om een offerte op te vragen kun je mailen naar info@geardropper.com

Om jouw offerte-aanvraag in behandeling te kunnen nemen ontvangen we graag:

 • Glamping / reis die je het meest aanspreekt
 • Gewenste aankomstdatum (ma of vr)
 • Reisduur
 • # volwassenen
 • # kindreren
 • Telefoonnummer

Let op: We kunnen je geen offerte sturen voor een aankomsdatum die online niet meer beschikbaar is.

Welke reisduur kan ik kiezen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Op onze website vind je bij iedere reis of glamping arrangement een prijstabel met de mogelijkheden. Bij onze Glampings kun je zelfs direct te beschikbaarheid inzien en online reserveren.

Op welke dagen kan ik in- en uitchecken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Onze in- en uitcheck dagen zijn maandag en vrijdag. In het laagseizoen is het ook mogelijk om op zondag uit te checken tegen een korting!

Uiteraard kun je er altijd voor kiezen om later in te checken of eerder uit te checken, maar helaas kunnen we daar geen korting/restitutie aan verbinden aangezien de desbetreffende accommodatie in dat geval leeg staat.

Kan ik ook op een andere dag inchecken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Dit gaat helaas niet, tenzij je bereid bent later in te checken en deze verloren nacht(en) voor lief te nemen. Voorbeeld wat kan; Je hebt vanaf vrijdag geboekt en wil graag op zaterdag inchecken. Voorbeeld wat niet kan: Je hebt vanaf vrijdag geboekt en je wil op donderdag starten.

Waar kan ik vinden wat er te doen is voor kinderen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Al onze Glampings staan op kindvriendelijke campings en als je een trekking rondreis boekt voor gezinnen dan kun je er vanuit gaan dat we kindvriendelijke campings hebben opgenomen in het campingpakket. Op onze website vind je altijd een overzicht van de faciliteiten op de camping en een kaart met leuke uitstapjes met kinderen in de omgeving.

Houd er wel rekening mee dat wij met name natuurcampings in ons aanbod hebben en dus geen massale familie campings met animatie team, tropische zwembad en disco-avonden. Wil je precies weten wat er voor kinderen is op de camping? Kijk dan op de website van de desbetreffende camping of neem contact met ons op.

Kunnen we met z'n 6en in een Tipi tent verblijven?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Onze tenten zijn in de basis geschikt voor 5 personen, maar in overleg is het meestal ook mogelijk om met z'n 6en te verblijven door bijvoorbeeld een bijzettentje mee te nemen of door kid(s) in het 'leefgedeelte' vande tent te laten overnachten.

Let op: dit gaat wel altijd in overleg met ons hiervoor kun je het beste een offerte-aanvraag indienen via info@geardropper.com.

Om jouw offerte-aanvraag in behandeling te kunnen nemen ontvangen we graag:

 • Glamping / reis die je het meest aanspreekt
 • Gewenste aankomstdatum (ma of vr)
 • Reisduur
 • # volwassenen
 • # kinderen
 • Telefoonnummer

Zijn toeristenbelasting en reserveringskosten inbegrepen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wij houden niet van extra kosten op locatie dus als je bij ons reserveert dan weet je zeker dat alles vooraf betaald is. Wij werken niet met reserveringskosten, schoonmaakkosten of andere verborgen kosten. Tijdens het online reserveren kun je extra opties (beddengoed, campingbedje & kinderstoel) naar eigen wens toevoegen en berekenen we de (verplicht af te dragen) toeristenbelasting automatisch op basis van je reisgezelschap.

Wat is er inbegrepen op de campings?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Onderstaande is altijd inbegrepen en hoef je dus niet te betalen op de camping:

 • Staanplaats & verblijf
 • Parkeren van je auto
 • Elektriciteit
 • Toilet + wasbak en/of douche
 • Toeristenbelasting
 • WIFI
 • Reserverings- en administratiekosten

Afhankelijk van de camping kan het zijn dat je voor bepaalde voorzieningen extra moet betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan activiteiten, sauna, fietsverhuur, etc.

Wanneer ontvang ik een offerte & reisvoorstel?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een offerte & reisvoorstel toe te sturen. Bij Glampings heb je ook de mogelijkheid om direct te reserveren.

Kan ik een weekend van 2 nachten boeken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan! We bieden deze optie echter alleen in het laagseizoen.

Kan ik een campingbedje en kinderstoel voor baby/peuter reserveren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan. Bij het online reserveren heb je de mogelijkheid om deze extra toe te voegen.

Kan ik meer tenten tegelijk reserveren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan! In dat geval kun je het beste contact met ons opnemen via info@geardropper.com, zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden en je een vrijblijvende offerte kunnen sturen.


Wat zijn de kosten voor een extra persoon per nacht?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Heb je al een reservering geplaatst, maar wil er nog een familielid of vriend aansluiten en komen overnachten? Dan is dit zeker mogelijk. De kosten p.p.p.n. bedragen €10. Dit is exclusief de toeristenbelasting. De toeristenbelasting verschilt per camping.

Stuur ons een mail naar info@geardropper.com of stuur ons een appje naar +31 (0) 85 060 62 33 en wij zullen de totale kosten berekenen en de reservering aanpassen. Let wel op dat dit niet mogelijk is als je al met 5 personen bent.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan! In dit geval ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte + brochure per mail. Om een offerte op te vragen kun je mailen naar info@geardropper.com

Om jouw offerte-aanvraag in behandeling te kunnen nemen ontvangen we graag:

 • Glamping / reis die je het meest aanspreekt
 • Gewenste aankomstdatum (ma of vr)
 • Reisduur
 • # volwassenen
 • # kindreren
 • Telefoonnummer

Let op: We kunnen je geen offerte sturen voor een aankomsdatum die online niet meer beschikbaar is.

Wanneer moet ik de aanbetaling en restbetaling doen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In geval de aankomstdatum meer dan 2 maanden in de toekomst ligt vragen wij om een aanbetaling te doen van 50% van de huursom. De aanbetaling moet binnen acht dagen worden voldaan. De restbetaling moet uiterlijk 30 dagen voorafgaand aan de vakantie betaald zijn. Ligt de aankomstdatum minder dan 2 maanden in de toekomst? Dan vragen wij je om de totale reissom binnen acht dagen te voldoen.

Wat is het verschil tussen Glamping+ en Glamping Basic?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Het verschil zit hem in de voorzieningen van de camping. Zo hebben campings met het Glamping+ label meer en/of betere voorzieningen.

Moet ik een borg betalen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, bij ons hoef je geen borg te betalen. Wij geven onze gasten liever het vertrouwen en zien gelukkig dat we dit vertrouwen ook weer terugkrijgen.

Welke betaalopties bieden jullie aan?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wij bieden vrijwel alle betaalopties aan waaronder IDEAL en Bancontant . Mocht je favoriete betaaloptie er niet bij staan dan kun je de betaling ook via een bankoverschrijving doen.

Zijn er nog kosten die ik op de camping dien te betalen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, behalve als je besluit langer te blijven of iets koopt dat niet standaard is inbegrepen bij je reis of arrangement.

Kan ik een campingbedje en kinderstoel voor baby/peuter reserveren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, dat kan. Bij het online reserveren heb je de mogelijkheid om deze extra toe te voegen.

Welke elektrische apparaten kan ik gebruiken in de tent?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Op de meeste campings is de capaciteit van de stroompalen beperkt. Je kan altijd zonder problemen je mobiele apparaten opladen en de koelbox gebruiken, maar zware gebruikers zoals een waterkoker en kachel kunnen meestal niet tegelijkertijd aan.

Zijn jullie bedden geschikt voor mensen met rugklachten?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja. We kunnen natuurlijk geen 100% garantie geven, maar we hebben deze vraag regelmatig gekregen van mensen met rugklachten en die waren achteraf erg te spreken over de de bedden.

Is de inbegrepen inventaris compleet?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, wij hebben aan alles gedacht en de kampeerbenodigdheden zijn altijd afgestemd op het aantal personen binnen de reservering. Voorafgaand aan je reis ontvang je van ons reisinformatie met daarin een inventarislijst en en een inpaklijst met tips, zodat je weet wat je zelf nog mee zou kunnen nemen.

Hoe weet ik zeker dat dat de tent en inventaris compleet zijn bij aankomst?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Alles wordt met veel zorg klaargezet en gecontroleerd voordat je arriveert. Bij aankomst staat alles voor je klaar. Bij het inchecken ontvang van je de camping een inventarislijst, zodat je 100% zeker weet dat je alles hebt. Mocht je toch iets missen? Geef het dan aan bij de camping, zodat ze het direct aan kunnen vullen vanuit onze voorraad ter plaatse.

Zijn honden of andere huisdieren toegestaan?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan. Vanuit hygiënisch oogpunt willen we het risico uitsluiten dat er geuren of haren achterblijven als gevolg van huisdieren. Ook zijn sommige mensen allergisch voor dieren. We willen iedereen een schone en veilige accommodatie kunnen garanderen.

Zijn jullie Glampings ook geschikt voor baby's en peuters?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, onze Glampings zijn uitermate geschikt voor een kampeervakantie met baby of peuter. Je kan zelfs een babybedje en kinderstoel bijboeken. De slaapcabines in onze tenten worden gescheiden door tentdoek dat je eenvoudig open kan ritsen als je even een kijkje wil nemen bij je kinderen of als je liever met z'n alleen in één ruimte slaapt.

Zijn de tenten bestand tegen neerslag?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, hier hoef je je geen zorgen over te maken. Ook bevatten alle tenten een ruim leefgedeelte, zodat je altijd knus en droog binnen kan zitten met z'n allen.

Waar bestaat de inventaris van mijn accommodatie precies uit?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In je reisinformatie vind je een inventarislijst waarop je precies kunt zien wat er is inbegrepen. Ook vind je in de reisinformatie een inpaklijst met handige items die je eventueel mee zou kunnen nemen. Mocht je zeker weten dat je niets vergeet dan kun je online uitgebreide inpaklijsten vinden.

Zijn jullie beddengoed en slaapzakken warm en comfortabel?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, het beddengoed en de slaapzakken en zijn comfortabel en warm. Het materiaal waar onze slaapzakken van gemaakt zijn kan per bestemming verschillen. Zo is bijvoorbeeld de tijk van de slaapzakken voor de warme bestemmingen gemaakt van katoen waardoor ze goed ventileren en is de tijk van de slaapzakken voor Scandinavië & IJsland gemaakt van brushed polyester waardoor ze de warme beter vasthouden. We kijken dus per bestemming wat de meest comfortabele slaapzak is en welk temperatuurbereik daarbij hoort!

Kunnen we met z'n 6en in een Tipi tent verblijven?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Onze tenten zijn in de basis geschikt voor 5 personen, maar in overleg is het meestal ook mogelijk om met z'n 6en te verblijven door bijvoorbeeld een bijzettentje mee te nemen of door kid(s) in het 'leefgedeelte' vande tent te laten overnachten.

Let op: dit gaat wel altijd in overleg met ons hiervoor kun je het beste een offerte-aanvraag indienen via info@geardropper.com.

Om jouw offerte-aanvraag in behandeling te kunnen nemen ontvangen we graag:

 • Glamping / reis die je het meest aanspreekt
 • Gewenste aankomstdatum (ma of vr)
 • Reisduur
 • # volwassenen
 • # kinderen
 • Telefoonnummer

Is er gas inbegrepen, zodat ik kan koken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, er zijn altijd 2 wegwerp gasfles inbegrepen bij de kampeeruitrusting. Met deze gasflessen kun je met gemak 1 week vooruit afhankelijk van hoe vaak je wil koken. Mocht het gas tijdens je vakantie opraken dan kun je in geval van Glamping de lege gasflessen kosteloos omruilen bij de receptie voor volle. Ben je een Trekkingreis aan het maken? Koop dan nieuw gas bij een supermarkt, kampeerzaak of campingwinkel.

Moet ik de tent zelf schoonmaken of is de schoonmaak inbegrepen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

De schoonmaakkosten zijn inclusief bij je reservering. We vragen je de tent wegschoon achter te laten bij vertrek. Hieronder verstaan we dat er geen afval meer in of rondom de tent ligt, de afwas is gedaan, afgedroogd is en alles weer netjes in de bewaardoos zit. Als je er om wat voor reden ook voor kiest om de uitrusting extreem vies achter te laten dan houden we tot maximaal €75,- in op de borg. Met dit geld kunnen we de campings compenseren voor de extra schoonmaakwerkzaamheden en kunnen de volgende gasten weer genieten van een brandschone accommodatie.

Moet ik zelf beddengoed meenemen en wat precies?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Als je geen beddengoed hebt bijgeboekt dan die je alles behalve hoeslakens / bed covers zelf mee te nemen. Oftewel; dekens / slaapzakken, kussens en dekbedovertrek sets.

Zijn jullie accommodaties gegarandeerd schoon en gereinigd?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, hygiëne heeft altijd onze volledige aandacht en we staan altijd garant voor een schone accommodatie! Onze tenten worden door de campings en Basecamps na ieder gebruik uitvoerig schoongemaakt. Daarnaast worden de bed covers verschoond en krijg je als gasten altijd een hygiëne kit met o.a. afwasmiddel + borstel, vuilniszak, theedoek en dweil. We kunnen het onszelf niet voorstellen, maar mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden mee bent geef het dan direct aan bij de receptie van de camping en aan ons door te mailen naar info@geardropper.com

Is het toegestaan om te roken in de accommodatie?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, roken is ten strengste verboden in de tent. Naast het risico op brandgaten willen we niet dat de uitrusting blootgesteld wordt aan rook. We vinden het ontzettend belangrijk dat we iedereen een schone en fris ruikende uitrusting kunnen garanderen!

Waarom is beddengoed niet standaard inbegrepen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Zo ben je vrij om je eigen beddengoed (Deken/slaapzak & kussen) mee te nemen als je hier aan gehecht bent of kosten wil besparen. Let op: bij Trekking reizen is ons advies is om dit alleen te doen als je een compacte slaapzak & kussen hebt met een warmteklasse die toereikend is voor de beoogde bestemming en reisperiode.

Ontvang ik schone hoeslakens als ik geen beddengoed bijboek?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, je ontvangt standaard schone hoeslakens / grijze gestippelde bed covers gemaakt van hoge kwaliteit bamboe voor iedere persoon binnen de reservering.

Kunnen er dieren of insecten in de tent komen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Als je de tent goed afsluit dan is de kans klein dat er dieren of insecten in de tent komen. Dieren zijn bang voor mensen dus die gaan zelden schuilen in een tent. Als je in de buitenlucht verblijft dan kunnen er natuurlijk wel insecten in je tent komen, maar de tent bevat een hor die volledig af te sluiten is dus als je er aan denkt deze dicht te doen dan voorkom je ongewenste gasten.

Mag ik een bijzettentje meenemen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Het is niet op iedere camping toegestaan om een bijzettentje te plaatsen. Mocht je een bijzettentje mee willen nemen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht een tentje mogelijk zijn, dan geldt een maximum van 5 personen per plek.

Wat voor bedden staan er in jullie tipi tenten?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

De volwassenen slapen op 2 veldbedden die gekoppeld een heerlijk 2-persoons bed vormen. De veldbedden bevatten een lattenbodem en daar bovenop ligt een super comfortabel matras waarbij je zelf kan bepalen hoe hard of zacht je wil liggen. Tot nu toe zijn al onze gasten laaiend enthousiast over onze de bedden dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Is er altijd elektriciteit in de tent?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, er is altijd elektriciteit in je inclusief kabelhaspel met ten minste 3 stopcontacten. Ook is er altijd een koelbox en verlichting aanwezig in de tent.

Is de inbegrepen gear voor alle Glampings hetzelfde?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, als het om hetzelfde type accommodatie gaat dan zijn accommodatie en kampeerbenodigdheden hetzelfde.

Zit er altijd een koelkast in mijn accommodatie?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, in iedere Glamping accommodatie zit een koelbox met een inhoud van 40L.

Liggen er dekens in de tent als ik geen beddengoed bijboek?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, deze halen we uit de tent vanuit hygiëne overwegingen.

Wat moet ik zelf nog meenemen aan bagage?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Voorafgaand aan je reis ontvang je van ons een mail met reisinformatie met daarin onder andere een inventarislijst van de accommodatie en een inpaklijst. In de basis zijn alle kampeerbenodigdheden inbegrepen en neem je zelf kleding en handdoeken mee. In de inpaklijst staan verder nog wat handigheidjes die je eventueel mee zou kunnen nemen.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je kan inchecken vanaf 16:00 tenzij er nadrukkelijk vermeld staat in je reisinformatie. Je bent vrij om eerder te arriveren al is de kans dan groot dat je nog niet in je accommodatie kunt.

Waar bestaat de inventaris van mijn accommodatie precies uit?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In je reisinformatie vind je een inventarislijst waarop je precies kunt zien wat er is inbegrepen. Ook vind je in de reisinformatie een inpaklijst met handige items die je eventueel mee zou kunnen nemen. Mocht je zeker weten dat je niets vergeet dan kun je online uitgebreide inpaklijsten vinden.

Hoe laat dien ik uit te checken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

We willen je vriendelijk vragen om voor 10:00 uit te checken, tenzij dit in de reisinformatie anders vermeld staat, bij de receptie van de camping.

Krijg ik een gebruiksaanwijzing bij de tent en kampeermaterialen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In de basis is deze niet nodig, maar voor de zekerheid ontvang je: Reisinformatie met een QR code naar instructievideo's per item. Glamping; in je tent liggen onze tips & tricks voor beginnende kampeerders. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je het altijd navragen bij de campingreceptie of contact met ons opnemen via Whatsapp.

Zijn er ook handdoeken inbegrepen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, handdoeken zijn niet inbegrepen. Je kunt handdoeken het beste van huis meenemen of informeren op de camping of je hier handdoeken kunt huren.

Is er gas inbegrepen, zodat ik kan koken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, er zijn altijd 2 wegwerp gasfles inbegrepen bij de kampeeruitrusting. Met deze gasflessen kun je met gemak 1 week vooruit afhankelijk van hoe vaak je wil koken. Mocht het gas tijdens je vakantie opraken dan kun je in geval van Glamping de lege gasflessen kosteloos omruilen bij de receptie voor volle. Ben je een Trekkingreis aan het maken? Koop dan nieuw gas bij een supermarkt, kampeerzaak of campingwinkel.

Moet ik zelf beddengoed meenemen en wat precies?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Als je geen beddengoed hebt bijgeboekt dan die je alles behalve hoeslakens / bed covers zelf mee te nemen. Oftewel; dekens / slaapzakken, kussens en dekbedovertrek sets.

Mag ik een bijzettentje meenemen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Het is niet op iedere camping toegestaan om een bijzettentje te plaatsen. Mocht je een bijzettentje mee willen nemen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht een tentje mogelijk zijn, dan geldt een maximum van 5 personen per plek.

Zit er altijd een koelkast in mijn accommodatie?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ja, in iedere Glamping accommodatie zit een koelbox met een inhoud van 40L.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je bent vrij om net zoveel bagage mee te nemen als je zelf denkt nodig te hebben. Je dient er alleen wel rekening mee te houden dat de ruimte in onze tenten beperkt is en de kans bestaat dat je de bagage die je niet intensief gebruikt in de auto moet laten. Uit ervaring weten wij dat veel bagage ook als ballast ervaren kan worden, dus kijk in geval van een inpaklijst altijd even kritisch wat echt nodig is en wat niet.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je kan inchecken vanaf 16:00 tenzij er nadrukkelijk vermeld staat in je reisinformatie. Je bent vrij om eerder te arriveren al is de kans dan groot dat je nog niet in je accommodatie kunt.

Hoe laat dien ik uit te checken?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

We willen je vriendelijk vragen om voor 10:00 uit te checken, tenzij dit in de reisinformatie anders vermeld staat, bij de receptie van de camping.

Krijg ik een gebruiksaanwijzing bij de tent en kampeermaterialen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In de basis is deze niet nodig, maar voor de zekerheid ontvang je: Reisinformatie met een QR code naar instructievideo's per item. Glamping; in je tent liggen onze tips & tricks voor beginnende kampeerders. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je het altijd navragen bij de campingreceptie of contact met ons opnemen via Whatsapp.

Zijn er nog kosten die ik op de camping dien te betalen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, behalve als je besluit langer te blijven of iets koopt dat niet standaard is inbegrepen bij je reis of arrangement.

Moet ik beschadigde kampeerbenodigdheden nog bewaren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ontstaat er schade waardoor producten vervangen moeten worden dan is het wel de bedoeling dat je het beschadigde product bewaard en hiervan melding maakt tijdens je vakantie of bij het uitchecken. Je dient de beschadigde producten dus ook te bewaren als deze niet meer te gebruiken of te repareren zijn. Op het moment dat je alles compleet inlevert dan zullen wij nooit meer dan €75,- (eigen risico) in rekening brengen onafhankelijk van wat er beschadigd is en hoe de schade is ontstaan. Wij gaan hier altijd schappelijk mee om en zullen nooit absurde bedragen vragen voor iets dat beschadigd is geraakt. Dit kan nu eenmaal gebeuren.

Wat moet ik zelf nog meenemen aan bagage?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Voorafgaand aan je reis ontvang je van ons een mail met reisinformatie met daarin onder andere een inventarislijst van de accommodatie en een inpaklijst. In de basis zijn alle kampeerbenodigdheden inbegrepen en neem je zelf kleding en handdoeken mee. In de inpaklijst staan verder nog wat handigheidjes die je eventueel mee zou kunnen nemen.

Zijn alle Glampings bereikbaar met openbaar vervoer?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, niet allemaal. Kun je zelf zo snel niet vinden of dit het geval is? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de auto bij de tent laten staan?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Dit is erg afhankelijk van de camping. Bij glampings is het vaak zo dat je de auto weg moet zetten nadat je alles hebt uitgeladen en bij trekkingreizen kan de auto over het algemeen bij de tent blijven staan.

Zit er een slotje op de tent?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

In de meeste gevallen kun je een cijferslot krijgen bij de receptie waarmee je de rits van de tent op slot kan doen. Laat nooit geen kostbare sieraden, contant geld, kleding of elektronica in de tent als je zelf niet bij de tent bent. Het komt maar heel zelden dat er iets gestolen wordt, maar maak het dieven niet te gemakkelijk!

Hoeveel bagage kan ik meenemen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je bent vrij om net zoveel bagage mee te nemen als je zelf denkt nodig te hebben. Je dient er alleen wel rekening mee te houden dat de ruimte in onze tenten beperkt is en de kans bestaat dat je de bagage die je niet intensief gebruikt in de auto moet laten. Uit ervaring weten wij dat veel bagage ook als ballast ervaren kan worden, dus kijk in geval van een inpaklijst altijd even kritisch wat echt nodig is en wat niet.

Is het mogelijk mijn reservering achteraf te wijzigen?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je kan de incheckdatum tot 30 dagen voorafgaand aan je oorspronkelijke incheckdatum kosteloos wijzigen indien onze beschikbaarheid dit toelaat. Wil je naar een andere bestemming, camping of de reserveringsduur wijzigen dan kan dit geheel kosteloos binnen 48 uur. Na 48 uur zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing die je kan terugvinden in onze algemene voorwaarden. Bekijk onze veelgestelde vragen rondom covid-19 als je wijzigingen wil doorvoeren als gevolg van reisbeperkingen of positieve test.

Kan ik mijn reservering annuleren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Je kan je reservering binnen 48 uur kosteloos annuleren. Na 48 uur gelden onze annuleringsvoorwaarden. Deze vind je in onze algemene voorwaarden.

Waarom kunnen er in sommige gevallen annuleringskosten in rekening gebracht worden?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Dit is niet omdat we dit zo graag willen of hier voordeel uit willen halen. We zijn hiertoe genoodzaakt, omdat we 48 uur na je reservering kosten gaan maken om de reservering voor te bereiden. Zo blokken we de beschikbaarheid van onze accommodatie(s), camping(s) en we starten met de voorbereidingen om de accommodaties op tijd gereed te hebben (inkoop, logistiek, etc). Kortom; we financieren alles voor om onze gasten een fijne vakantie te kunnen bezorgen en dat kan alleen als hier enige zekerheid tegenover staat.

Kan ik bij slecht weer mijn reservering omboeken of annuleren
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Slecht weer zien wij niet als een passende reden om de reservering te annuleren of om te boeken. Wij vinden dit een onderdeel van het echte kampeergevoel wat wij willen delen met onze gasten.

Is de tent en kampeeruitrusting verzekerd tegen schade?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Er is standaard een schadeverzekering inbegrepen waardoor de tent en uitrusting goed verzekerd zijn tegen schade met een maximaal eigen risico van €75,-. Op het moment alles compleet is bij het uitchecken volledig dan zullen wij nooit meer dan €75,- in rekening brengen los van hoe de schade is ontstaan. Afhankelijk van de omvang van de schade en hoe de schade is ontstaan bepalen we of we het eigen risico (gedeeltelijk) in rekening brengen middels een factuur achteraf. We zullen hier altijd schappelijk mee om gaan als er twijfel is over de oorzaak!

Is de tent en kampeeruitrusting verzekerd tegen diefstal?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Nee, maar in de meeste gevallen wordt dit gedekt door je reisverzekeraar. Afhankelijk van welke items er verloren of gestolen zijn brengen wij een bedrag in rekening tot maximaal €200,-. In geval van diefstal dient aangifte te worden gedaan.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie in tijden van Covid-19?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

Je dient annulering van de reservering schriftelijk aan ons kenbaar te maken. De datum van ontvangst van de schriftelijke annulering door Geardropper geldt als annuleringsdatum.

 • Kosteloos annuleren door afnemer is niet mogelijk tenzij anders overeengekomen.
 • Bij annulering tot 31 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 75% van het totale reserveringsbedrag (exclusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 30 tot 14 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 50% van het totale reserveringsbedrag (exclusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 14 tot 3 dagen vóór aanvang van de reserveringsperiode stort Geardropper 25% van het totale reserveringsbedrag (exlusief opties en toeslagen) terug.
 • Bij annulering van 3 dagen of korter voor aanvang van de reserveringsperiode, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Wat moet ik doen in geval van schade of diefstal van kampeerbenodigdheden?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Meld schade of diefstal altijd binnen 24 uur bij de camping en bij ons. In geval van diefstal doe je dezelfde dag nog aangifte als je vermoedt dat de gestolen items een waarde van tenminste €75,- vertegenwoordigen.

Wat verstaan jullie onder schade?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Onder schade verstaan we beschadigingen, incomplete items en extreem vuil met betrekking tot producten of onderdelen die eigendom zijn van Geardropper. We onderscheiden verschillende vormen van schade:

 • Zijn producten door ons beschadigd of incompleet uitgeleverd?
 • Is een product beschadigd geraakt tijdens je vakantie dat nog wel te gebruiken is?
 • Is een product beschadigd geraakt tijdens je vakantie dat niet meer te gebruiken is?
 • Heeft de ontstane schade dusdanig veel impact op je kampeercomfort dat er met spoed een oplossing moet komen?

Kortom ieder geval van schade is anders, maar het uitgangspunt is altijd dat jij je vakantie zorgeloos voort kunt zetten, los van het feit door wiens toedoen de schade is ontstaan.

Moet ik beschadigde kampeerbenodigdheden nog bewaren?
Glamping
Glamping rondreis
Trekkingreis

Ontstaat er schade waardoor producten vervangen moeten worden dan is het wel de bedoeling dat je het beschadigde product bewaard en hiervan melding maakt tijdens je vakantie of bij het uitchecken. Je dient de beschadigde producten dus ook te bewaren als deze niet meer te gebruiken of te repareren zijn. Op het moment dat je alles compleet inlevert dan zullen wij nooit meer dan €75,- (eigen risico) in rekening brengen onafhankelijk van wat er beschadigd is en hoe de schade is ontstaan. Wij gaan hier altijd schappelijk mee om en zullen nooit absurde bedragen vragen voor iets dat beschadigd is geraakt. Dit kan nu eenmaal gebeuren.

Staat je vraag er niet bij?

Stel hieronder je vraag. Wij reageren altijd binnen 48 uur!

* verplicht veld
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.