Over ons

“Wij zijn dol op kamperen in de natuur”

Onze visie

Wij geloven in zorgeloze kampeer-reizen met onbegrensde vrijheid. We zijn ervan overtuigd dat mensen geestelijk fit blijven door zich op te laden in een natuurlijke omgeving waarin ze vrij zijn, veiligheid ervaren en omringd worden door oprechte gastvrijheid. We doorbreken de gedachte dat luxe, consumptie en bezit bijdragen aan de authenticiteit van ervaringen. Bij alles wat we doen concentreren we ons op betrouwbare back-to-basic oplossingen voor zowel ervaren als onervaren kampeerders die op zoek zijn naar een unieke ‘Life In The Open’ ervaring!

Woman doing yoga in forest during camping

Het ontstaan

Het begon in de heuvels van Toscane, na een road trip van drie weken door dit mooie gebied, mijmerend in de hangmat bij onze tent; Wat een prachtige reis was dit! Waar zal onze volgende reis naartoe gaan? Sardinië? Corsica? Of toch Zweden? Wanneer kunnen we weer drie weken vrij nemen om ons volgende avontuur aan te gaan? Wel jammer dat we steeds zo ver moeten reizen om op deze manier te kunnen kamperen...Kan dat niet sneller of op een andere manier? Maar als we gaan vliegen dan kan onze eigen kampeeruitrusting niet mee...En zitten we vast aan een hotel, appartement of accommodaties op een massale familiecamping. Ook zitten we dan vast aan reserveringen, terwijl we juist spontaan willen beslissen waar we op ieder moment heen willen gaan. Op deze manier een avontuurlijke kampeer rondreis maken, dat willen toch veel meer mensen?! Daarmee was onze droom geboren; deze kampeerbeleving delen met en beschikbaar maken voor iedereen en overal.

People have camping in winter with a bonfire

Het Geardropper gevoel

Go camping met Geardropper - en beleef de essentie van het buitenleven. Slaap onder de sterrenhemel, geniet van het geluid van een stromende rivier en voel de warme zonnestralen op je huid. Laat je iedere dag opnieuw verrassen op jouw bestemming en ontdek de mooiste plekjes van Europa! Er gaat een wereld voor je open door zorgeloos naar de mooiste bestemmingen te vliegen om daar een onvergetelijke kampeer-rondreis te maken waarbij wij aan alles hebben gedacht!

In deze drukke tijd, waarin we van alle kanten worden bestookt met informatie, vergeten we soms wat er echt toe doet hier op aarde; leven in harmonie met elkaar en de natuur. Ja, wij ZIJN de natuur. Ga maar eens naar buiten en kom tot rust, laat je zintuigen prikkelen. Hoor het geluid van een stromende rivier, brekende golven, fluitende vogels, ruik de geur van de ochtenddauw op het gras, een bloemenveld, zie de opkomende zon achter het bladerdek, voel de wind door je haren, geniet van de gesprekken rond het kampvuur en herinner je: dít is de essentie van het leven. Neem een break in je drukke digitale bestaan, reserveer jouw favoriete rondreis, laat je verassen en leef ‘Life In The Open’!

Ons Team

Ons team bestaat uit mensen met een diepgewortelde passie voor kamperen en outdoor! We komen iedere dag met plezier naar ons werk, omdat we stuk voor stuk bezig zijn met de realisatie van onze droom en het creëren van unieke ervaringen. Wij geloven dat er grofweg twee manieren zijn om je leven te organiseren; je werkt om te kunnen doen wat je het liefst doet in je vrije tijd, of je maakt van wat je het liefst doet je werk. Wij kiezen onverwaardelijk voor het 2e en zien het verzamelen en creëren van onvergetelijke herinneringen als de meest waardevolle beloning voor ons harde werk.

Durf jij ook je hart te volgen en voel je je aangetrokken tot onze visie? Dan komen we graag met je in contact!

Bas Sonnevelt

Bas Sonnevelt - Founder & Director

Ik geloof in zorgeloze kampeerreizen met onbegrensde vrijheid. Mijn passie is om deze visie te vertalen naar het Geardropper-concept, zodat we kamperen toegankelijker en leuker maken voor een nieuwe generatie kampeerders. Help jij mee?

Kim Nooten - Glamping Adviseur

Met wat begon als vrijwilligerswerk in Chili eindigde spontaan in een reis van 7 maanden door Zuid-Amerika. Dat is waar mijn passie voor avontuur en kamperen begon. Daarna mocht ik nog van veel gebaande paden gaan in o.a. China, Alaska en Zuid-Afrika. Na jaren ervaring opdoen als toerist is het tijd mijn passie te combineren met de kennis die ik heb opgedaan in mijn opleiding tot vrijetijdsmanagement. Dus vond ik mijn match bij Geardropper. Als Glamping Adviseur sta ik voor jullie klaar om alles te regelen omtrent jullie boeking. 

Steven Uzeel - Backoffice & Social Media

Al sinds mijn jeugd word ik enthousiast van kamperen en elke keer weet onze moeder Aarde mij te verrassen! In ons eigen Nederland en in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland heb ik prachtige gebieden ontdekt. Ik vind het leuk om mensen te verblijden met Geardropper reizen én ik kijk er naar uit om nog vele avonturen te beleven bij Geardropper!

Chris König

Chris König - Fotografie & Content

Ik ben altijd op zoek naar avontuur, of het nou in de brandende hitte van Zuid-Afrika is, of in de ijskoude Dolomieten tijdens de winter. Zolang er iets nieuws te ontdekken is, zal ik erbij zijn. Bij Geardropper draag ik bij aan de visuele en teksuele content.

Demian Beenakker - Strategie & directie

Met mijn online marketing achtergrond en ervaring die ik heb op gedaan met mijn vorige bedrijven zet ik samen met Bas de koers uit om onze groeiambities van Geardropper waar te kunnen maken. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het opschalen van het team, SEO strategie, data-analyse en het aansluiten van nieuwe kanalen.

Tom Vermeulen - Content manager

Met oog voor detail zorg ik ervoor dat we de juist content verzamelen, produceren en verspreiden via verschillende kanalen. Ook schrijf ik graag leuke teksten waarmee we onze doelgroep niet alleen informeren en inspireren, maar tegelijkertijd voorzien van luchtigheid en humor. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Koen Bouwens - Online Marketeer

Mijn hart gaat sneller kloppen als het gaat over digitale oplossingen. Je kan me een online marketeer noemen maar eigenlijk ben ik een manusje van alles wat met digital te maken heeft. Bij Geardropper combineer ik mijn passie voor online marketing met mijn grootste hobby; reizen!

Albert Sonnevelt - Strategie & coaching

Ik ben psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. Binnen Geardropper ben ik onder andere sparringpartner van de directieleden en vervul ik een coaching-rol.

Onderdeel worden van ons team?

Neem gerust contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.